Sâmbătă, 9 aprilie | Grădină publică și vile cu poveste | Cinema Elvira Popescu

Sâmbătă, 9 aprilie | Grădină publică și vile cu poveste | Cinema Elvira Popescu

 

Grădină publică și vile cu poveste | Cinema Elvira Popescu

Eveniment partener în cadrul NexT Kids 2016

FB event

 

Descoperă clădirile istorice din jurul Parcului Ioanid!

 

Cine a fost George Ioanid? Cum s-a născut parcul care îi poartă numele? Un colț al orașului care te transportă în altă epocă, această zonă centrală a orașului e un muzeu în aer liber înconjurată de un ansamblu rezidențial unic în București și în România, unde poți admira lucrările celor mai buni arhitecți români din prima jumătate a secolului XX. Vino alături de noi ca să descoperi poveștile acestor clădiri din jurul parcului, pe care băgăm mâna-n foc că nu le știai!

 

Îți dăm întâlnire sâmbătă, 9 aprilie, în fața Cinema Elvira Popescu. Traseele vor fi organizate după terminarea fiecărui calup de filme din programul NexT Kids 2016, astfel încât să te poți bucura de întreaga experiență. Participarea este gratuită. Ca să ne găsim, uită-te în jur după tricourile Bucuresti 2021. Ne vedem curând!

 

Acest eveniment este organizat în parteneriat cu festivalul NexT Kids, care susține candidatura orașului București la titlul de Capitală Europeană a Culturii în anul 2021.

Category


Evenimente trecute, Galerie

Tags


2021, alta epoca, Bucuresti, capitala culturala, Capitala Culturala Europeana, Capitala Europeana a Culturii, cei mai buni arhitecti romani, centrul orasului, cladiri istorice, colt al orasului, festivalul next, george ioanid, gradina publica si vile cu poveste, muzeu in aer liber, next kids, next kids 2016, parcul ioanid