Disclaimer

Informațiile prezentate pe acest site sunt pur informative și nu au scopul de a înlocui consultul medical profesional. Utilizarea informațiilor este la discreția și responsabilitatea fiecărui utilizator. Deși informațiile sunt destinate persoanelor sănătoase, orice decizie legată de dietă sau exerciții fizice trebuie să fie luată în urma consultării și aprobării unei persoane competente conform legislației române.

Produsele prezentate pe site nu sunt menite să înlocuiască o alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos. Acestea nu au proprietăți de tratament, prevenire sau diagnosticare a bolilor. În cazul în care aveți nelămuriri sau îndoieli, vă recomandăm să consultați un medic specialist. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele daune cauzate de utilizarea inadecvată a informațiilor sau produselor prezentate. Link-urile externe nu constituie o recomandare sau aprobare din partea noastră. De asemenea, materialele promoționale nu trebuie interpretate ca sfaturi medicale. Vă sfătuim să citiți cu atenție eticheta produselor și să respectați indicațiile furnizate. Nu suntem implicați în procesul de livrare sau plată al produselor și nu putem fi considerați responsabili pentru eventualele daune cauzate de utilizarea necorespunzătoare a conținutului sau produselor promovate.

Nu avem legături directe cu furnizorii sau producătorii produselor prezentate. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul site-urilor externe, iar prezența unui link către acestea nu reprezintă o aprobare sau o împărtășire a responsabilității din partea noastră.

Suplimentele alimentare sunt destinate completării unei diete normale și nu au proprietăți medicale sau terapeutice. Acestea nu sunt medicamente și nu pot înlocui tratamentele medicale. Informațiile prezentate pe site-ul producătorului nu sunt sub responsabilitatea noastră. De asemenea, pe acest site pot fi utilizate materiale publicitare sub formă de advertoriale, iar unele recenzii pot fi preluate de pe site-urile companiilor partenere, folosind nume fictive în scopuri promoționale.