Consultarea publică privind proiectul de hotărâre de reorganizare a ARCUB are loc marți, 16 februarie 2016

Consultarea publică privind proiectul de hotărâre de reorganizare a ARCUB are loc marți, 16 februarie 2016

 

Marți, 16 februarie 2016, la ora 11:00, va avea loc la sediul PMB consultarea publică privind proiectul de hotărâre de reorganizare a ARCUB în instituție de  spectacole de proiecte. Anunțul a fost făcut public de PMB, pe site-ul său, aici.

 

Societății civile i se oferă, așadar, posibilitatea să își exprime punctul de vedere cu privire la reorganizarea unei instituții care în cei 20 de ani de activitate a susținut constant cultura orașului, ca organizator de evenimente culturale, finanțator de proiecte independente și care, în prezent, gestionează cel mai amplu proiect cultural pentru București 2021 – Capitală Europeană a Culturii.

 

Vă invităm să fiți în continuare alături de ARCUB și proiectul București Capitală Europeană a Culturii în 2021. Dacă doriți ca opinia dumneavoastră să fie ascultată, puteți participa la ședința de marți, 16 februarie.  Înscrierile pot fi transmise până la data de 16 februarie 2016, ora 9:00, la Primăria Municipiului Bucureşti, Direcţia Cultură, Sport, Turism, prin fax – la numărul 021.314.1143 sau prin e-mail, la adresa: [email protected].

 

În data de 26 ianuarie 2016, mobilizarea societății civile, prin scrisoarea deschisă adresată autorităților, semnată de peste 100 de artiști și manageri culturali și petiția online, semnată de peste 3.500 de bucureșteni, a repurtat un prim succes: proiectul de hotărâre a fost retras de pe ordinea de zi a ședinței CGMB, urmând a fi dezbătut cu toți actorii implicați.

 

Este nevoie ca acest demers să continue, pentru a ne asigura că PMB își asumă cu adevărat candidatura orașului la titlul de Capitală Europeană a Culturii. Vă mulțumim pentru susținere!

Category


Stiri

Tags


20 de ani de activitate, 2021, 3500 de bucuresteni, anunt, ARCUB, bucuresteni, Bucuresti, capitala culturala, Capitala Culturala Europeana, Capitala Europeana a Culturii, CEaC, cel mai amplu proiect cultural al bucurestiului, consultare publica, cultura, cultura orasului, doriti ca opinia dumneavoastra sa fie ascultata, finantator de proiecte independente, inscrieri, institutie de spectacole, mobilizarea societatii civile, opinie ascultata, organizator de evenimente, petitie, pmb, primaria bucurestiului, Primaria Municipiului Bucuresti, proiect de hotarare, proiectul de hotarare de reorganizare ARCUB, punctul de vedere, reorganizare ARCUB, reorganizarea unei institutii, scrisoare deschisa, sediul, societate civila