Victorie a societății civile: Proiectul de reorganizare a ARCUB, amânat

Victorie a societății civile: Proiectul de reorganizare a ARCUB, amânat

 

Proiectul de reorganizare ARCUB a fost retras de pe ordinea de zi a ședinței Consiliului General al Municipiului București de astăzi, 26 ianuarie, cu 42 de voturi pentru și 2 abțineri. Mulțumim tuturor celor care au susținut proiectul București 2021 și ARCUB! Este un prim semn că reacția rapidă și concentrată a societății civile nu poate fi ignorată de autorități.

 

Avem nevoie în continuare de susținerea voastră! Proiectul urmează să fie analizat în următoarele 30 de zile de către Comisia de Cultură a CGMB, iar Primarul General Interimar Răzvan-Ioan Sava a declarat că dorește o dezbatere publică, la care să participe reprezentanții societății civile.

 

Rămâi în continuare alături de noi! Petiția Salvează ARCUB & București 2021 poate fi semnată în continuare aici.

Category


Stiri

Tags


2 abtineri, 2021, 42 de voturi, amanat, ARCUB, autoritati, Bucuresti, bucuresti2021, comisia de cultura a cgmb, comisia de cultural, consiliul general al municipiului bucuresti, dezbatere publica, petitia, primarul general interimar, proiectul, razvan ioan sava, razvan sava, reactia rapida, reorganizare, reprezentantii societatii civile, retras, semneaza, societatea civila, societatii civile, victorie