Istoricul Marius Hentea vine la ARCUB pe 18 februarie

Istoricul Marius Hentea vine la ARCUB pe 18 februarie

 

Istoricul Marius Hentea vine la ARCUB pe 18 februarie, la ora 18:00, să vă vorbească despre componenta culturală românească a operei și acțiunilor avangardiste ale lui Tristan Tzara, în cadrul conferinței „Tzara România”.

 

Seara se încheie cu un concert PFA Orchestra și o adaptare originală a lucrării „Ursonate”, special realizată de orchestra de improvizatori pentru aniversarea Centenarului ‪#‎DADA‬.

 

Intrarea la eveniment este gratuită și se va face în limita locurilor disponibile. Evenimentul este organizat împreună cu Institutul Cultural Român și face parte din seria evenimentelor prilejuite de candidatura orașului București la titlul de Capitală Europeană a Culturii în anul 2021.

Category


Stiri

Tags


18 februarie, 2021, actiunile avangardiste, ARCUB, Bucuresti, capitala culturala, Capitala Culturala Europeana, Capitala Europeana a Culturii, CEaC, centenar dada, componenta culturala, concert, conferinta, improvizatie, intrare gratuita, istoric, istoricul, marius hentea, orchestra, pfa orchestra, romaneasca, tristan tzara, tzara romania, ursonate