Bucureștiul primește mâine, 14 septembrie, vizita juriului european

Bucureștiul primește mâine, 14 septembrie, vizita juriului european

 

13 septembrie, 2016

2021 primește startul la sfârșitul acestei săptămâni. Bucureștiul primește mâine, 14 septembrie, vizita juriului internațional delegat de Uniunea Europeană, care va decide ce oraș din România va fi investit cu prestigiosul titlu. Acesta este un pas important în procesul de evaluare al celor patru finaliste, Baia Mare, București, Cluj-Napoca și Timișoara, alături de susținerea dosarelor de candidatură, programată pentru data de 15 septembrie.

 

Poți trimite echipei București 2021 un gând de bine joi, începând cu ora 15:00, când va începe susținerea prezentării dosarului final de candidatură pregătit de ARCUB în numele orașului, pe care poți să-l consulți și tu, aici. Vineri, 16 septembrie, de la ora 17:15, la Biblioteca Națională a României, se va face public numele orașului recomandat pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii în anul 2021, în România.

Category


Stiri

Tags


2021, ARCUB, Bucuresti, candidatura, Capitala Culturala Europeana, Capitala Europeana a Culturii, dosar de candidatura, evaluare, juriu, orasul recomandat, prestigiu, sustinerea candidaturii, titlu, vizita juriului european