Avertisment publicitar

Anumite materiale de pe acest portal pot fi finanțate și pot avea obiective publicitare. Evaluările anumitor produse pot fi fundamentate pe date oferite de fabricant și pot include nume inventate în scopuri de marketing.

Nu putem asigura exactitatea, integralitatea sau fiabilitatea informațiilor afișate, care pot veni din diverse surse externe, cum ar fi pagini web ale producătorilor, opinii pe Amazon, forumuri de conversație, rețele de socializare etc., și nu ne asumăm răspunderea pentru prejudiciile cauzate de folosirea acestor date. Totodată, nu ne asumăm răspunderea pentru daunele care pot apărea din utilizarea inadecvată a materialelor sau a produselor prezentate.

Vrem să evidențiem că portalul nostru nu gestionează plățile sau livrarea produselor și nu avem niciun control asupra proceselor de fabricație, distribuție și comercializare a produselor. Orice nelămuriri și preocupări ar trebui adresate direct fabricantului sau distribuitorului produselor.

Portalul nostru nu este afiliat cu nicio firmă producătoare a produselor menționate, iar legăturile prezentate aici nu sugerează că susținem sau ne asumăm responsabilitatea pentru materialele de pe site-urile partenere.

Sugerăm mereu să discutați cu un medic înainte de a achiziționa orice produs. Vă reiterăm că nu substituim legătura dintre pacient și doctor și nu furnizăm recomandări medicale. Orice hotărâri privind sănătatea ar trebui luate după discuția cu medicul sau cu un expert.