Află câștigătorii concursului Bucureștiul Meu. Peste 50 de fotografii expuse la ARCUB Gabroveni

Află câștigătorii concursului Bucureștiul Meu. Peste 50 de fotografii expuse la ARCUB Gabroveni

 

Concursul Bucureștiul Meu, organizat de București 2021 și București Optimist a ajuns la final. Timp de două săptămâni, bucureștenii au fost provocați să trimită cele mai bune fotografii cu orașul și să arate cum văd ei Bucureștiul secret: locuri de suflet, personaje colorate, inițiative care fac din București un oraș viu și trepidant.

În perioada 14-30 iulie, peste 35 de fotografi amatori au trimis imaginile lor. Fotografiile surprind viața de noapte a orașului, clădirile lui reprezentative, dar și locurile mai puțin cunoscute, oameni obișnuiți, locuitori ai orașului, în ipostazele vieții de zi cu zi, și imagini de la evenimentele culturale din Capitală. Fotografiile au fost expuse într-o expoziție colectivă la parterul ARCUB Gabroveni și vor fi urcate, pentru posteritate, în aplicația București. Album de familie de pe website-ul bucuresti2021.ro, ce surprinde Bucureștiul de-a lungul timpului, sub toate aspectele sale.

Fotograful Cristian Vasile de la București Optimist a jurizat toate înscrierile și le-a premiat vineri seară pe cele din top 3. Premiul I a fost câștigat de Ana Dumitru, cu o fotografie alb-negru, care surprinde siluetele unor bicicliști, la ceas de seară. Premiul constă într-o cameră video de acțiune MIO. Premiile II și III au fost câștigate de două fotografii pline de culoare. Autorii lor, Albert Dobrin, respectiv Alberto Groșescu, vor primi câte un print mare cu imaginile surprinse de ei, numai bun de agățat pe peretele din sufragerie.

Îi invităm pe câștigători să își ridice premiile de la sediul ARCUB. Toate fotografiile vor rămâne expuse la parterul ARCUB Gabroveni până pe 31 august. Intrarea la expoziție este liberă.

 

Category


Stiri

Tags


ARCUB, bucuresti2021, Concurs foto, memoria explorarea imaginarea