Sâmbătă, 26 noiembrie| Duminică, 27 noiembrie 13:00 – 18:00 |Lansare Uriași de Pantelimon

Sâmbătă, 26 noiembrie| Duminică, 27 noiembrie 13:00 – 18:00 |Lansare Uriași de Pantelimon

 

21 noiembrie, 2016

Lansare Uriași de Pantelimon | Make a Point 

Un eveniment din cadrul seriei Generator București 2021


FB event

Data: sâmbătă, 26 noiembrie și duminică 27 noiembrie

Ora: 13:00 – 18:00

Activități:

Prima parte a proiectului Uriași de Pantelimon se apropie de final. În ultimele două luni am mers prin cartier și am vorbit cu rezidenții pentru a afla cum ar descrie relația lor personală cu Pantelimonul și care sunt lucrurile care definesc și diferențiază cartierul lor de celelalte cartiere bucureștene.

Fiecare relatare conține câte un strop din esența și preocupările rezidenților, dar am hotărât ca pentru această primă intervenție să ilustrăm unul dintre momentele decisive în transformarea și evoluția cartierului. Este vorba despre povestea vechiului cartier de case, care prin anii `65 a fost demolat pentru a face loc celui mai modern cartier bucureștean din acea perioadă.

Pe 26 și 27 noiembrie, între ora 1 pm și 6 pm, vă așteptăm la Turnul de Artă pentru a vedea materializarea uneia dintre istoriile cartierului Pantelimon și pentru a povesti despre cele care vor urma să prindă viață.

În același weekend va avea loc și finisajul expoziției Leuchttrum, o instalație video care problematizează relația dintre arta video și spațiul în care este expusă.

Proiect cultural produs în cadrul liniei Generator de proiecte comunitare la firul ierbii, în cadrul candidaturii Bucureşti 2021 Oraşul In-Vizibil.

 

Category


Program

Tags


2021, ARCUB, arhitectura, Bucuresti, candidat, candidatura, Capitala Europeana a Culturii, cartier, case, cate-n luna, colaj, copii, creativ, desen, fundatia comunitara bucuresti, generator, imaginatie, joaca, jocuri de cuvinte, loc de joaca, locuitori, locul meu de joaca preferat, macheta, mansarda, oras, origami, stradute, timpuri noi, zona industriala