Echipa București 2021 continuă să mapeze noi posibilități de lucru în regiunea București-Ilfov

Echipa București 2021 continuă să mapeze noi posibilități de lucru în regiunea București-Ilfov

 

Care este potențialul cultural invizibil al împrejurimilor capitalei? Echipa București 2021 continuă să mapeze modalități de lucru noi pentru a dezvolta proiecte care ar putea să schimbe modul în care Bucureștiul trăiește și simte. Ți-ai imagina orașul extins pe suprafața a tot ce înseamnă regiunea București-Ilfov? Ți-ai petrece mai des weekend-urile la Mogoșoaia sau lângă unul dintre lacurile din salba orașului, dacă s-ar reface sau regândi, modalitățile în care sunt folosite acum, cât și cele de a ajunge acolo?

 

Azi ne-am întâlnit cu reprezentanți ai Consiliului General Ilfov, ai instituțiilor culturale din județ, ai Inspectoratului Județean Ilfov, cât și cu membri ai ADIBI (Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Bucureşti – Ilfov) și ADRBI (Asociația pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov). Am aflat care sunt toate proiectele culturale care au deja loc în jurul Bucureștiului și am început să căutăm împreună modalități prin care putem implementa în zonă unele noi și relevante atât anul acesta, dar și pe termen lung, până în anul 2021 și chiar mai departe.

Category


Stiri

Tags


2021, adibi, adribi, agentia nationala de dezvoltare regionala bucuresti ilfov, ARCUB, asociatia de dezvoltare bucuresti ilfov, Bucuresti, Capitala Culturala Europeana, Capitala Europeana a Culturii, CEaC, consiliul general ilfov, ilfov, imprejurimile capitalei, inspectoratul judetean ilfov, institutiile culturale din judet, lacuri, mapare, mogosoaia, noi modalitati, proiecte, proiecte culturale, proiecte noi, regiunea, salba de lacuri a orasului