București2021 își prezintă oficial conceptul și programul de candidatură

București2021 își prezintă oficial conceptul și programul de candidatură

 

26 octombrie, 2015

Câte evenimente culturale vor fi organizate în București înainte și după 2021? Câte vor fi în spațiile deja existente și câte în spații noi sau neconvenționale, câte în centru și câte în cartiere? Care sunt direcțiile principale pe care vor merge proiectele? Cum vor fi implicați bucureștenii? Cum se poate transforma orașul? Sunt doar câteva dintre întrebările la care echipa de coordonare a proiectului București Capitală Europeană a Culturii în anul 2021 va răspunde, în cadrul conferinței de presă ce va avea loc marți, 27 octombrie, începând cu ora 11:00, la ARCUB Gabroveni.

 

Evenimentul dă startul unei serii de prezentări publice ale dosarului de candidatură, precum și unei expoziții care are în centru întregul proces de candidatură al orașului București. Toate etapele importante ale candidaturii, fie că a fost vorba de proiecte, consultări cu bucureștenii sau evenimente artistice, se vor regăsi pe 30 de panouri gigant, amplasate în foaierul de la ARCUB Gabroveni.

Category


Stiri

Tags


2021, bucuresteni, Bucuresti, candidatura, Capitala Culturala Europeana, Capitala Europeana a Culturii, cartiere, CEaC, centru, culturale, dosar, evenimente, expozitie, oras, orasul, panouri, proiecte, spatii, titlu, transformare