Aranjăm expoziția de fotografie de la EXPLORAREA Bucureștiului. Vino și tu să descoperi orașul!

Aranjăm expoziția de fotografie de la EXPLORAREA Bucureștiului. Vino și tu să descoperi orașul!

 

În ultimele două luni, București 2021 i-a invitat pe bucureșteni să exploreze orașul. Să îl descopere, așa cum este el, cu clădirile lui vechi și încărcate de istorie, cu poveștile din mahalale și cartiere, cu oamenii lui, atât e diferiți și de actuali. Colegii noștri au mers în cartiere și au făcut, împreună cu locuitorii de acolo, radiografia culturală a Bucureștiului. Au pus pe hartă locurile unde ne petrecem timpul liber, dar și pe cele în care am dori să se întâmple schimbări. București 2021 i-a încurajat pe oameni să ia la pas străduțele din Centrul Vechi, dar și fostele zone industriale de la periferia orașului. Totul pentru ca, prin EXPLORARE, să înțeleagă mai bine orașul în care locuiesc. Și să învețe să îl iubească.

Chiar dacă etapa de EXPLORARE din cadrul proiectului platformă MEMORIA. EXPLORAREA. IMAGINAREA, care lansează candidatura orașului București la titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2021, s-a încheiat, nu e târziu să descoperiți orașul.

Colegele noastre de la Info Kiosk aranjează chiar acum fotografiile făcute de-a lungul celor două luni de EXPLORARE, în expoziția care va rămâne în foiaierul Hanului Gabroveni pînă la finalul verii. Vino și tu să descoperi Bucureștiul pe care l-ai putea iubi!

Category


Stiri

Tags


ARCUB, Bucuresti 2021, Capitala Europana a Culturii, explorare urbana